Kirjanpito

Kirjanpito

Käytössäsi on tuttu ja ammattitaitoinen kirjanpitäjä, joka huolehtii kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja lakisääteisten velvoitteiden hoitamisesta ajantasaisesti.

Palveluumme kuuluu sähköinen työkalu Fennoa, joka on asiakkaalle ja tilitoimistolle yhteinen. Yhteiskäyttöisyyden ansiosta olet aina ajan tasalla taloustilanteestasi.

Koko kirjanpitomateriaali on aina saatavillasi ajasta ja paikasta riippumatta. Ajankäyttösi tehostuu ja kommunikaatio tilitoimistosi välillä on saumatonta.

Näin palvelemme

Olemme täällä sinua varten

Olipa kysymyksesi pieni tai suuri, autamme parhaalla mahdollisella tavalla. Yksilöllinen palvelu ja neuvonta yrityksen taloushallinnon asioissa kuuluu aina hintaan.

Helppokäyttöiset sähköiset työkalut

Jotta tiedonsiirto olisi mahdollisimman vaivatonta, olemme valinneet käyttöömme tutkitusti helppokäyttöisimmät sähköiset työkalut. Niiden avulla olet aina ajan tasalla yrityksesi taloustilanteesta ajasta ja paikasta riippumatta.

Säästämme yrittäjän aikaa

Asiakkaanamme säästät aikaasi ja hermojasi yksilöllisen palvelun ja helppokäyttöisten sähköisten työkalujen avulla, ja voit keskittyä rauhassa omaan työhösi.