Tilitoimistopalvelut yrityksen kaikkiin tarpeisiin

Meiltä saat kaikki tilitoimistopalvelut kätevästi yhdeltä luukulta. Yksilöllinen palvelu, neuvonta sekä aikaa säästävät, helppokäyttöiset sähköiset työkalut tekevät meistä yrittäjän parhaan kaverin. Lue lisää palveluistamme.

  Lataa esite antamalla sähköposti

  Lataa tästä

  Mikäli lomake aukeaa selaimeen mutta haluat ladata sen itselle, voit ladata esitteen selaimen PDF lukijan oikeasta ylänurkasta nuoli-alaspäin ikonilla.

  Kirjanpito

  Käytössäsi on tuttu ja ammattitaitoinen kirjanpitäjä, joka huolehtii kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja lakisääteisten velvoitteiden hoitamisen ajantasaisesti. Käytössämme on Fennoa, joka on yhteinen työkalu sekä tilitoimistolle että asiakkaalle. Yhteiskäyttöisyyden ansiosta kirjanpitäjäsi hoitaa talousasioitasi, kuten kirjanpitoa, raportointia ja viranomaisilmoituksia ja sinä hoidat myynti- ja ostolaskut kätevästi ja olet aina ajan tasalla taloustilanteestasi. Koko kirjanpitomateriaali on saatavillasi aina kun tarvitset ajasta ja paikasta riippumatta. Ajankäyttösi tehostuu ja kommunikaatio tilitoimistosi välillä on saumatonta.

  Kustannuslaskenta

  Aina pelkkä tuloslaskelma ja tase ei riitä seuraamaan kannattavuutta vaan tarvitaan tiukempaa seurantaa. Tarjoamme kustannuslaskentaa avuksi tilanteissa, joissa seurataan tulosta esimerkiksi

  toimipisteittäin tai toimialoittain. Kustannuslaskentamallit ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi.

  Raportointi ja viranomaisilmoitukset

  Raportoinnin tehtävänä on tukea yrityksen johtamista sekä seurata yritystoiminnan kehittymistä

  ja kannattavuutta. Raportointi auttaa keskittämään yrityksen voimavarat oikeisiin kohteisiin.

  Laadimme sekä graafisia että numeerisia raportteja ja tunnuslukuja asiakkaan tarpeen mukaan.

  Viranomaisilmoitukset toimitamme ajantasaisesti ja sähköisesti.

  Myyntilaskutus

  KäytössäsYhteiskäyttöisellä sähköisellä laskutusohjelmalla teet helposti myyntilaskutuksen, toistuvaislaskutuksen ja kuluttajaverkkolaskutuksen sekä hoidat muistutuslaskut ja perinnän. Käytössäsi ovat kaikki lähetystavat ja myyntilaskut ovat heti näkyvillä kirjanpidossa ja raporteilla. Voit määritellä mm. haluamasi asiakaskohtaiset hinnat ja alennusprosentit ja voit ottaa käyttöösi myös factoring-rahoituksen. Myyntisaamisten seuranta on helppoa ja ajantasaista ajasta ja paikasta riippumatta. Voit myös ulkoistaa tilitoimiston tehtäväksi laskutukseen liittyviä palveluita tarpeen mukaan.

  Ostolaskut ja ostokuitit

  Ostolaskut ovat digitaalisia ja tulevat suoraan ohjelmaan. Näet kaikki tiedot yhdellä silmäyksellä ja ostolaskujen hyväksyntä tapahtuu näppärästi ja nopeasti. Halutessasi hyväksytyt laskut maksetaan joko automaattisesti laskun eräpäivänä tai käsin parilla klikkauksella manuaalisesti. Fennoan sisäänrakennettu pankkiohjelma on saumaton kokonaisuus etkä tarvitse verkkopankkia tai erillistä monipankkiohjelmaan pankkiliikenteen hoitamiseksi.

  Olet aina ajan tasalla ostolaskujesi tilanteesta ajasta ja paikasta riippumatta. Fennoan Mobiilin kautta voit kuvata ja lähettää ohjelmaan ostokuitteja eli pankkikortti- ja käteiskuitteja sekä hyväksyä ostolaskuja. Mobiilisovellusta käytetään matkapuhelimen tai tabletin nettiselaimella.

  Palkkahallinto

  Ulkoistamalla palkkahallinnon ammattilaiselle yrityksesi säästää aikaa ja resursseja. Palvelumme kattavat yrityksesi palkanlaskennan kokonaisuudessaan palkkalajeista riippumatta mukaan lukien matkalaskut. Laskemme palkat, teemme tulorekisteri-ilmoitukset sekä laitamme sopimuksesta palkat maksuun sekä toimitamme verkkopalkat palkansaajille. Toimiva palkkahallinto ja ajallaan oikein lasketut palkat takaavat sen, että työntekijät ja viranomaistaho ovat tyytyväisiä.

  Sähköinen asiakirja-arkisto

  Asiakirja-arkistoon voit tallentaa kaikki tarpeelliset yrityksen dokumentit pysyväissäilytykseen

  ja yhteiskäyttöön tilitoimiston kanssa. Asiakirja voidaan allekirjoittaa sähköisesti joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Allekirjoituspyynnön voi tehdä joko asiakirjoissa olevalle pdf-tiedostolle tai mille tahansa liitteenä olevalle pdf-tiedostolle, jonka koko on enintään 4 Mt.

  Yhtiöoikeudelliset asiat

  Yhtiöoikeudellinen lainsäädäntö on laajaa ja yksityiskohtaista ja kun siihen liittyviä kysymyksiä tulee vastaan, on syytä käyttää asiantuntijan apua. Autamme asiakkaitamme monipuolisesti monissa yhtiöoikeudellisissa tilanteissa. Yrityksen perustaminen, oikean yritysmuodon valinta, yhtiömuodon muuttaminen, yhtiöjärjestyksen muuttaminen, yritysjärjestelyt ja yrityksen lopettaminen ovat asioita joihin yrittäjä törmää jossain yritystoiminnan vaiheessa.