Ajankohtaista

Uutisia

 • Kirjanpito-ohjelmistojen kysely tulee taas – vastaa ja voita koulutusta!
  Toteutamme kyselyn tilitoimistoissa käytettävien kirjanpito-ohjelmistojen käyttäjäkokemuksista. Julkaisemme artikkelin tuloksista vuoden 2024 alussa. Kyselyn tulokset ovat suureksi hyödyksi niin ohjelmistojen käyttäjille kuin tuottajlle. Osallistumalla olet mukana kehittämässä taloushallinnon ohjelmistoja ja voit voittaa osallistumisen Tili- ja veropäiville 2024. The post Kirjanpito-ohjelmistojen kysely tulee taas – vastaa ja voita koulutusta! appeared first on… Lue lisää »
 • OmaVeroon päivityksiä muun muassa asiakasvalintalistan näkymään ja tapahtumahakuun
  OmaVeron ominaisuuksiin on marraskuussa tullut useita päivityksiä ja muutoksia. Taloushallintoliiton asiantuntijat ja Verohallinto ovat aktiivisessa vuoropuhelussa taloushallintoalan tarpeista viranomaispalveluissa. Jäsenyrityksemme tuovat pöytään käytännön kehitysehdotuksia tilitoimistojen arjesta. Uusista ominaisuuksista olemme olleet myötävaikuttamassa muun muassa asiakasvalintalistan näkymään sekä tapahtumahaun parannuksiin. The post OmaVeroon päivityksiä muun muassa asiakasvalintalistan näkymään ja tapahtumahakuun appeared first… Lue lisää »
 • Huoltovarmuuskeskukseen perustetaan taloushallinnon pooli
  Huoltovarmuuskeskus (HVK) ja Taloushallintoliitto ovat tehneet sopimuksen Huoltovarmuusorganisaatioon (HVO) perustettavasta Taloushallintoalan poolista. Taloushallinto on yhteiskunnan kriittinen palvelu ja sen tehtäviin kuuluvat muun muassa yritysten palkanlaskennasta, laskutuksesta ja maksuliikenteestä sekä arvonlisäverojen tilityksistä huolehtiminen. The post Huoltovarmuuskeskukseen perustetaan taloushallinnon pooli appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry. Lue lisää »

Yrittäjille

 • Maaseudun yritysrahoituksen haku on alkanut – katso lisäohjeita webinaarista
  Taloushallintoliitto järjestää webinaarin maaseudun yritystuista ja niiden hakemisesta 16. toukokuuta. Webinaari tähtää taloushallinnon ammattilaisen perustietojen lisäämiseen maaseudun yritysrahoituksesta. Tavoitteena on, että webinaarin myötä tilintoimisto pystyy tuottamaan parantuneella talousneuvonnalla ja ohjaamisella lisäarvoa asiakkaalle osana tilitoimiston palveluja The post Maaseudun yritysrahoituksen haku on alkanut – katso lisäohjeita webinaarista appeared first on Suomen… Lue lisää »
 • Uudet rahoitusratkaisut – muista tarkistaa korko ja käsittelykulut
  tysten asiakkaitaan tarkistamaan aina erilaisten lainaratkaisujen todellisen vuosikoron ja lainaan liittyvät käsittelymaksut. The post Uudet rahoitusratkaisut – muista tarkistaa korko ja käsittelykulut appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry. Lue lisää »
 • Yrityksen muistilista: Tärkeät päivämäärät vuodelle 2023
  Kokosimme yrittäjälle ja hänen kirjanpitäjälleen tärkeitä linkkejä, päivämääriä, raja-arvoja ja muistutuksia. Lista päivittyy sitä mukaa, kun uusia lukuja ja päivämääriä julkaistaan. The post Yrityksen muistilista: Tärkeät päivämäärät vuodelle 2023 appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry. Lue lisää »