Ajankohtaista

Uutisia

 • Harjoittelun aikana saatu tuki kasvattaa osaamista
  Kysyimme kahdelta tradenomiopiskelijalta ja yhdeltä merkonomiopiskelijalta, miten työharjoittelu on vaikuttanut heidän osaamisensa ja ammatti-identiteettinsä kasvuun. Taloushallinnon työharjoittelukirjoitussarjan kolmannessa osassa ääneen pääsevät alan opiskelijat. The post Harjoittelun aikana saatu tuki kasvattaa osaamista appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry. Lue lisää »
 • Pääomasijoittajat ry pohtii listautujia – tuttuja nimiä joukossa
  Pääomasijoittajat ry julkaisee vuosittain listan suomalaisten pääomasijoittajien kohdeyrityksistä, jotka ovat sijoittajien mukaan potentiaalisia pörssiin listautujia seuraavan viiden vuoden aikana. Tämän vuoden listalla on yhteensä 54 yritystä, jotka edustavat eri toimialoja ja kokoluokkia. Mukana on myös useita taloushallintoalan yrityksiä. The post Pääomasijoittajat ry pohtii listautujia – tuttuja nimiä joukossa appeared first… Lue lisää »
 • Harjoittelijoiden merkitys on työnantajille lähes korvaamaton
  Taloushallinnon opintoihin sisältyvä työharjoittelu tarjoaa yrityksille erinomaisen tavan uusiutua ja hankkia uutta, osaavaa työvoimaa. Harjoitteluihin liittyvän kirjoitussarjan toisessa osassa katsomme asiaa työnantajan näkökulmasta. Monetra, Rantalainen, Mediatili, Azets The post Harjoittelijoiden merkitys on työnantajille lähes korvaamaton appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry. Lue lisää »

Yrittäjille

 • Maaseudun yritysrahoituksen haku on alkanut – katso lisäohjeita webinaarista
  Taloushallintoliitto järjestää webinaarin maaseudun yritystuista ja niiden hakemisesta 16. toukokuuta. Webinaari tähtää taloushallinnon ammattilaisen perustietojen lisäämiseen maaseudun yritysrahoituksesta. Tavoitteena on, että webinaarin myötä tilintoimisto pystyy tuottamaan parantuneella talousneuvonnalla ja ohjaamisella lisäarvoa asiakkaalle osana tilitoimiston palveluja The post Maaseudun yritysrahoituksen haku on alkanut – katso lisäohjeita webinaarista appeared first on Suomen… Lue lisää »
 • Uudet rahoitusratkaisut – muista tarkistaa korko ja käsittelykulut
  tysten asiakkaitaan tarkistamaan aina erilaisten lainaratkaisujen todellisen vuosikoron ja lainaan liittyvät käsittelymaksut. The post Uudet rahoitusratkaisut – muista tarkistaa korko ja käsittelykulut appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry. Lue lisää »
 • Yrityksen muistilista: Tärkeät päivämäärät vuodelle 2023
  Kokosimme yrittäjälle ja hänen kirjanpitäjälleen tärkeitä linkkejä, päivämääriä, raja-arvoja ja muistutuksia. Lista päivittyy sitä mukaa, kun uusia lukuja ja päivämääriä julkaistaan. The post Yrityksen muistilista: Tärkeät päivämäärät vuodelle 2023 appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry. Lue lisää »